Als Tekstenbakker heb ik een zittend beroep. Dus in mijn vrije tijd doe ik er alles aan om in beweging te blijven. Bas helpt me daarbij. Hij is personal trainer, voedingscoach. Tussen de trainingen door kletsen we vaak over de marketing van Bas’ PT-studio en daar kwamen leuke projecten uit.

Op zoek naar de B-factor

Als personal trainer is Bas zijn eigen merk. Verpoorten Vitality bestaat uit Bas en hij geeft zelf de trainingen. Dus in alle dingen die ik voor hem doe, zoek ik naar de B-factor.  Het zou raar zijn om teksten te schrijven of flyers te maken die helemaal niet lijken op Bas. Het resultaat is heel persoonlijke communicatie, waarbij je een goed beeld krijgt van de persoon die straks met jou gaat trainen. Dat is belangrijk, want aan je vitaliteit werken gaat om mensen, motiveren en de juiste match.

het echte werk

SMALL GROUP TRAINING (2 TOT 4 PERSONEN) IN BILTHOVEN EN DE BILT

Alleen trainen geeft je een lekker gevoel, maar heb je samen trainen al eens geprobeerd? Bij een groepstraining van Verpoorten Vitality train je in groepen van 2 tot 4 personen. Zo kan je werken aan je eigen doelen, maar vorm je toch een team. Samen sta je sterker. Zeker als je in je eentje wat meer moeite hebt om van de bank af te komen. Daarom geef ik small group training in Bilthoven en De Bilt.

(…)

ARE YOU READY?

Dan breken we groepsgewijs de tent af! Neem contact met me op via het formulier op de contactpagina of app me via 06 155 454 96. Spreken we gelijk een datum af voor jouw small group training in Bilthoven of De Bilt.

Bellen mag ook natuurlijk, maar als personal trainer lukt het niet altijd om op te nemen. Als je een berichtje achterlaat, bel ik je zo snel mogelijk terug. 🙂

Oh ja, ik maak ook wel eens filmpjes voor Verpoorten Vitality

Experimenteren met flyers

Bas experimenteert graag en ik experimenteer graag met hem mee. Hij had het idee om in De Bilt en Bilthoven flyers rond te brengen. De bezorgster stond al klaar om de straten af te struinen. Maar ja, zo’n eerste kennismaking is belangrijk. Goede foto’s waren er al bij Verpoorten Vitality. Die combineerde ik met teksten over de verschillende trainingen.

En het resultaat? Nou, Bas kreeg 3 mails met het vriendelijke verzoek om op te rotten met die flyers. Hij kreeg gelukkig veel meer positieve reacties en de telefoon begon steeds vaker te rinkelen met aanvragen voor intakes. We love it when a plan comes together.

 

Vitalies: de ontdekkingsreis naar zinvolle, vitale teksten
Conceptteksten | Powerplay Eyewear