Samen met Like2movit maakte ik een identiteit voor The Capital. The Capital maakt luxe interieurs voor mensen met, een beetje oneerbiedig gezegd, heel veel geld. Voor The Capital dook ik samen met Frank in de huid van een miljonair. Daarna ontstond The Capital, een eigenwijs merk met een bijpassende eigen stijl.

Niet voor iedereen, maar wel zorgeloos

‘Exclusief’ is het beste woord om The Capital te omschrijven. Wil jij één van je kamers ombouwen tot een thuisbioscoop? Dan kan dat. The Capital regelt het. Heb je altijd al een verwarmd zwembad met waterval gewild? The Capital maakt het.

Die insteek heb ik ook voor de teksten van de website gebruikt. Eigenlijk vallen we de bezoeker niet lastig met de details. We geven een voorproefje van de sfeer die je uiteindelijk in je huis creëert. Hoe die sfeer in het huis komt? Hoef jij je geen zorgen over te maken. Dat doe The Capital voor je.

het echte werk

Man cave

Biljarten, whiskey, vrienden

Geen gezeur. No women allowed. We hebben het hier niet over ‘voelen’. We gebruiken vuisten in plaats van woorden. Hier zijn we om te beleven. Tijgervel en knuppel. Leeuwenvel en speer. De derde helft tot diep in de nacht. Wij zijn niet bang in het donker. Wij zijn batman. Hier mogen we de flesjes breken, of openen met onze tanden. Neem een sigaartje. Hoeft ze niet te weten. In de man cave spreken we met twee woorden: ‘bier’ en ‘tieten’.

Staal

Sterk …..tje

IJzer en minder dan 2% koolstof. Het klinkt simpel. Dat is het niet. Het smolt, het gloeide, het blinkt. Wil je roestvrij, of laat je het over aan de elementen? Hou het strak. Neem een zwevende trap. Giet het rond, vierkant, in een elips. Wij weten wat staal kan. Jij straks ook.

Partners van The Capital

Sub Zero

Je wilt in je koelkast geen hangende sla, schimmels of ijs aan de achterkant. Je wilt dat alles vers blijft. Sub zero snapt dat. Ze beweren zelfs dat je eten beter wordt in hun koeling. De schappen van de koelinstallaties blijven schoon met behulp van nanotechnologie en ze zien er prachtig uit. Meer hoeven wij niet te (w)eten.

Arturo

Als je een vloer écht waterpas wilt hebben, moet hij vloeibaar zijn. Daar weet Arturo alles van, want deze vloergoochelaars gieten jouw vloer in huis. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over drempels, of van die stoffige kieren en gaten tussen je kliklaminaat. Wij werken graag met Arturo aan een interieur, want ze zijn goed in wat ze doen. En jouw vloer… die zit als gegoten.

Webteksten | HR Kompas
Interviews en instructies | Joomla Magazine