Werk AAN Werk UIT is er voor iedereen die wel eens verdwaalt in het grijze gebied tussen werken & ontspannen. Want stress en de hele tijd ‘aan’ staan zijn belangrijke thema’s in de 21e eeuw.

Blogs met een knipoog

Om van die stress af te komen moet je een beetje relativeren. Dus schreef ik voor dit platform verschillende blogs met een dikke knipoog. Dit deed ik trouwens in opdracht van contentmarketingbureau Axioma.

het echte werk

5 tips voor een corona-proof nieuwjaarsborrel

Grote kans dat jij in 2021 je allereerste digitale nieuwjaarsborrel, met collega’s gaat meemaken. Maar hoe krijg je dan toch dat borrelgevoel in je huiskamer? En wat voor kleren moet je aan? Lees onze tips voor een spetterende, corona-proof nieuwjaarsborrel.

Die dronken collega die in je oor schreeuwt, de directeur in kersttrui en gigantische decoratieve cadeau’s, waarvan je je afvraagt: ‘zou er toch iets in zitten?’ We hebben slecht nieuws, dit moet je allemaal missen dit jaar, want: “Ai Corona!” Geen traditionele nieuwjaarsborrel in 2021.

Linkje

5 thuiswerk-scenario’s die nooit op kantoor voorkomen

Als je thuis werkt, kom je wel eens in een vreemde situatie terecht. Werk en privé mixen zich in je huis tot een cocktail van professionaliteit en gezellig thuis. En die twee gaan niet altijd samen…

Kinderen die met stiften op de muur tekenen, energieverkopers aan de deur, je partner die de vaatwasser uitruimt. Herkenbaar? Dit zijn allemaal dingen waar je op kantoor geen last van hebt. Maar wat als je toch thuis moet werken? In deze blog: 5 thuiswerk-scenario’s en wat je ermee moet.

Linkje

Webteksten en blogs | Fit For Volleyball
Vitalies: de ontdekkingsreis naar zinvolle, vitale teksten