Werk AAN Werk UIT

Blogs

Werk AAN Werk UIT is er voor iedereen die wel eens verdwaalt in het grijze gebied tussen werken & ontspannen. Want stress en de hele tijd ‘aan’ staan zijn belangrijke thema’s in de 21e eeuw. In opdracht van Axioma schreef ik webteksten en blogs voor dit anti-stressplatform van Achmea.

In opdracht van

Axioma

In samenwerking met

Achmea

Aantal woorden:

2400

Blogs met een knipoog

Om van die stress af te komen moet je een beetje relativeren. Dus schreef ik voor dit platform verschillende blogs met een dikke knipoog. Er kwamen verschillende onderwerpen langs, bijvoorbeeld: Tips om juist wel een burnout te krijgen, manieren om nieuwjaarswensen van collega’s te omzeilen en tips voor een Corona-proof online nieuwjaarsborrel.

Het echte werk

5 tips voor een corona-proof nieuwjaarsborrel

Grote kans dat jij in 2021 je allereerste digitale nieuwjaarsborrel, met collega’s gaat meemaken. Maar hoe krijg je dan toch dat borrelgevoel in je huiskamer? En wat voor kleren moet je aan? Lees onze tips voor een spetterende, corona-proof nieuwjaarsborrel.

Die dronken collega die in je oor schreeuwt, de directeur in kersttrui en gigantische decoratieve cadeau’s, waarvan je je afvraagt: ‘zou er toch iets in zitten?’ We hebben slecht nieuws, dit moet je allemaal missen dit jaar, want: “Ai Corona!” Geen traditionele nieuwjaarsborrel in 2021.