Vitalies

Webteksten

Marlies van Dam is een coach. Maar wat voor coach is ze nou eigenlijk? Vitaliteitscoach, loopbaancoach, lifecoach? Laten we het erop houden dat ze gewoon zichzelf is. En daarom vroeg ze mij om teksten te schrijven ‘alsof ze die zelf had getikt’.

In opdracht van

Vitalies

In samenwerking met

Marlies van Dam en John Kagenaar (Kreagaan)

Aantal woorden:

4963

De coach coachen

Heb je het over teksten, dan heb je het al snel over het doel van de teksten en na wat langer kletsen heb je het dan vanzelf over belangrijke koetjes en kalfjes zoals communicatiestrategie en contentmarketing.

Ik kende Marlies als mijn eigen loopbaancoach. Voor deze klus wisselden we van stoel en nam ik haar mee in mijn wereld. De vragen waar we samen een antwoord op zochten: Hoe val je op tussen al die verschillende coaches? Hoe vul je die social media nou op een leuke, manier? En ook: welke content is geschikt voor je doelgroep in verschillende fases van de customer journey?

Het resultaat

Zo’n lancering van een site is altijd spannend, maar gelukkig deelt Marlies ook de successen. De site werkt, want coachees komen beter voorbereid aan bij hun intake. Ze weten wat ze moeten verwachten en hebben ook een goed beeld van de coach die hen gaat helpen. Super!

Bekijk het resultaat op www.vitalies.nl 

Het echte werk

Wat zoek jij in een coach?

Met een coach moet je een klik hebben. Laat me weten waar je naar op zoek bent. Dan weten we snel genoeg of ik de juiste coach ben voor jou. Dit zijn een paar dingen die je in ieder geval van mij kunt verwachten:

  • Ik heb een aanstekelijke energie.
  • Ik coach al bijna 10 jaar 20’ers en 30’ers.
  • We hoeven helemaal niet binnen te zitten. Misschien is jouw volgende sessie wel buiten, in de natuur.
  • Ik vind niet gauw iets gek. Wat mij betreft is niets onbespreekbaar en mag je al je schroom bij de deur achterlaten.

Kan ik jou coachen?

Ik coach en train hoogopgeleide 20’ers en 30’ers die zichzelf verder willen ontwikkelen. Misschien zit jij ook wel met dit soort vragen: Is dit het nou? Ik wil iets veranderen aan mijn werk, maar wat? Wat vind ik nou echt belangrijk? Wat is de volgende stap (huis, kids, carrière, wereldreis)?

Herkenbaar? Dan gaan we samen
…10…9…8…7…6…5…4…3…2…1…
jouw groeiraket lanceren!