Powerplay Eyewear

Conceptteksten

Tijdens de Beachvolleybal Challenge kwam ik een heleboel leuke mensen tegen. Bijvoorbeeld Serge ’t Hoen en Sven de Koe. Die zijn niet alleen fanatieke beachvolleyballers, maar ook de drijvende kracht achter Powerplay Eyewear, een merk zonnebrillen speciaal voor strandsporters.

In opdracht van

Powerplay Eyewear

In samenwerking met

Serge 'T Hoen & Sven de Koe

Teksten met strandgevoel

Als steuntje in de rug, sponsorde Powerplay mij met een zonnebril op sterkte. Als dank schreef ik een verzameling conceptteksten. Niet alleen om te lachen, maar ook om te laten zien dat je de sfeer van het strand ook echt op je beeldscherm kan krijgen.

Het echte werk

Sportbrillen op sterkte

Scherp in het veld

Ben je een beetje kippig? Dat geeft niet hoor. We maken ook sportbrillen op sterkte. Je kiest zelf wat je prettig vindt: aparte glazen op sterkte die je in je zonnebril klikt, of gekleurde geslepen glazen.

Met de snelheden die jij haalt tijdens het sporten moet je goed kunnen zien. Voor je het weet verwar je een voetbal met een ingegraven strandgast, of je neemt een hap van die aangespoelde kwal die heel erg op je ijswafel lijkt. Niet doen! Zet een sportbril op sterkte van PowerPlay op en je ziet precies wat je aan het doen bent.

Lenzen

Wolkje voor de zon?

Niets zo veranderlijk als Nederlands strandweer. Dat hoef je ons niet te vertellen. De PowerPlay-brillen zijn beschikbaar met verschillende glazen. Wij noemen dat sjiek ‘lenzen’. We hebben gewone, doorzichtige lenzen, lenzen met een kleurtje voor beter contrast (Prizm) en lenzen die vervelende reflecties filteren (gepolariseerd).

Die lenzen/glazen kan je in en uit je bril klikken (klik-klak niet klik-krak). Dus je hebt maar één montuur nodig. Stap je van het strand af op de fiets? Schuift er opeens een orkaan voor de zon? Doet iemand het licht aan? Klik direct die andere lenzen erin! Heb je precies the right lense for the job. En je hoeft dus geen aparte tas mee te nemen met acht brillenkokers (dat scheelt weer sjouwen).