Metaal-Art

Webteksten

Metaal-Art is een metaalbewerkingsbedrijf in Amersfoort. Ze vroegen me om hun passie voor staal te verwerken in nieuwe teksten voor hun website. Leuk voor mij, want ik kreeg gelijk een kijkje in de keuken. Mocht ik ook eens stoer doen! 😉

In opdracht van

Metaal-Art

In samenwerking met

Jordy Duiveman & Arthur Brekelmans

Aantal woorden:

8079

Spetterende directe teksten

We hoefden niet om de hete brei heen te draaien. Dat werd tijdens mijn gesprekken met Jordy en Arthur direct duidelijk. Metaal-Art bestaat uit 12 metaalbewerkers die wel houden van een uitdaging. Dat komt ook terug in de teksten: wel tijd voor een grapje hier en daar, maar vooral no-nonsense-teksten die klanten vertellen wat ze kunnen verwachten.

Het echte werk

Trotse metaalbewerker uit Amersfoort

Alles uit metaal halen, daar draait het om bij Metaal-Art. Ons hoofdkwartier vind je in het hartje van Nederland: Amersfoort. Daar vonkt en spettert het iedere week. We zijn met 12 enhousiaste metaalbewerkers. Echte makers, met 2 rechterhanden en scherpe ogen. Zij werken voor klanten in heel Nederland aan exclusieve interieurs.

Metaal-Art opende in 2013 de deuren. Of eigenlijk, de deur. Want metaalbewerker Arthur Brekelmans startte Metaal-Art in zijn eigen schuur. Daar maakte hij metalen onderdelen voor machines, maar ook meubels voor familie en vrienden. Die hebben blijkbaar genoeg reclame gemaakt. Metaal-Art groeide snel!

Oersterk, krasvast

Ons beloopbaar glas is gemaakt van meerdere glas-en folielagen. Daardoor is het erg sterk. Het heeft een draagkracht van 170kg per m2. Dat is genoeg voor je puberzoon op zijn volwassen struisvogel. Een danceparty met 200 man op je glazen vloer? Dat kan dan weer niet. Maar bij normaal gebruik breekt je glas nooit.