Koko Noko

Concept en teksten

Koko Noko is een avontuurlijk kledingmerk voor kinderen van 1-8 jaar. In februari 2018 zag Koko Noko officieel het daglicht. Daarvoor was er slechts een idee. Toen werkte ik samen met Frank bij Like2movit hard aan de merknaam, een logo, de juiste sfeer en een compleet brandbook. Met de slogan ‘De reis start nu’ is Koko Noko klaar voor de toekomst. Wij gaven ze een rugzak vol met alle huisstijl-ingrediënten voor een geweldige droomreis!

In opdracht van

Koko Noko & Like2movit

In samenwerking met

Frank van Stokkum (Like2movit)

Het echte werk

Waar gaan jouw kids heen? Hoe ziet hun leven eruit? Welke werelddelen gaan ze zien? We gaan graag met ze mee en we zijn op alles voorbereid. Want Koko Noko maakt kleding voor de ontdekkingsreis van je leven: het leven zelf!

De wereld als inspiratie

Koko Noko is vernieuwend, eigenwijs en nieuwsgierig. We halen inspiratie uit alle werelddelen. Van het binnenland van Zuid-Amerika tot het verre oosten. We combineren urban met tribal, klassiek met modern.

Op alles voorbereid

Koko Noko maakt geen kleren voor Dutchies, stadskids of zelfs voor Europeanen. Wij maken kleren voor de wereldburgers van de toekomst. Praktische en stevige kleren, trendy en kleurrijk, geschikt voor alle wasmachines.

De kortste weg

Zijn je kids klaar voor de reis van hun leven? Op onze kinderkleding webshop vind je al onze kleding en winkels bij jou in de buurt. Regent het? Blijf binnen en bestel alles wat je nodig hebt in onze webshop. De bezorging start nu. Wil je meer weten over Koko Noko? Bel dan <telefoon>.