Klaar voor knuffels

Concept en uitvoering

Van een nieuwjaarsgeschenk voor mijn klanten naar een kleine webshop. Ik startte met Klaar voor Knuffels als leuk cadeau voor mijn klanten: een kussen om tijdens Corona-tijd het knuffelen te oefenen. De reacties waren heel leuk. Dus maakte ik een webshop: klaarvoorknuffels.nl.

Kaartjes, kussens en stickers

In de webshop kon je eigenlijk alles bestellen om aan anderen te laten zien dat je wilde knuffelen. De shop had kaartjes, stickers en strijkstickers voor op een shirt of broek. En in Corona-tijd was het goed om te blijven oefenen met knuffelen, dus je kon er ook speciale knuffelkussens bestellen. 🙂

Het echte werk

Je kunt het je nu misschien niet voorstellen, maar de Corona-maatregelen zijn een keer klaar. En als het zover is, dan mag het weer! Familie, vrienden, mensen die je maar eens per jaar ziet: je gaat ze een dikke knuffel geven. Toch?

Maar hoe weten al die lieve mensen dat jij klaar staat voor een echte omhelzing? Nou, dat zien ze aan jouw Klaar Voor Knuffels-sticker! Of aan je t-shirt, of je eigen knuffelkussen! Draag het, neem het mee of plak het op en laat zien dat jij voor anderen klaar staat. En als de maatregelen klaar zijn: knuffelen maar!